Velkommen som AR-Pioneer

Ludenso Create på 1-2-3

Skap i Ludenso Create

Klikk på knappen for å føres inn på Ludenso Create dersom du bruker PC, MacBook eller Chromebook - eller gå inn på App Store og last ned "Ludenso Create" dersom du bruker iPad.

Kom i gang på iPhone og opplev ideene i AR

For å se modeller i virkeligheten trenger du foreløpig iPad eller iPhone. Appen kommer til Android snart. Klikk på linken under for å komme i gang!

Logg på med FEIDE

Når du er inne i Ludenso Create kan du og elevene logge dere på via FEIDE. Om skolen din ikke bruker FEIDE er det bare å ta kontakt på ingrid@ludenso.com så hjelper vi deg med å komme i gang.

Start utforsking!

For å få mest ut av de pedagogiske oppgavene og teknologien anbefaler vi alle å sette av minst 30 minutter til å la elevene utforske teknologien, føle på skapergleden og gjøre seg kjent med 2D og 3D-verktøyene før de får konkrete design-oppgaver.

Se opplæringsvideoer

Er du usikker på hvordan Ludenso Create fungerer? Har elevene spørsmål du ikke kan svare på? Frykt ikke! Vi har laget korte og enkle videoer som beskriver programmet. Dersom du lurer på noe som ikke vises i videoene er det supert om du sier ifra, så skal vi få gjort noe med den saken!

Opplæringsvideoer

Lykke til!

Vi i Ludenso-teamet gleder oss masse til å se hva dere skaper på din skole. Setter dere opp en forskningsstasjon på Mars? Bygger dere bærekraftige løsninger for framtiden? Religiøse samfunn? Eller kanskje en abstrakt kunstutstilling?

Har du spørsmål eller ideer du vil dele?

Ta kontakt med Ingrid Skrede på
47643427 eller ingrid@ludenso.com